Четвер, 28 Березень 2024


"Із бруду - в князі" - саме так можна охарактеризувати стрімкий кар'єрний та матеріальний зліт одного рівненського політика-нувориша, нині народного депутата України Андрія Лозового. "Рівненські новини" зібрали найбільш цікаві факти про Лозового, які протягом останніх років були опубліковані в різноманітних ЗМІ.

 

  • Помічник та радник Олега Ляшка Лозовой Андрій, будучи ще молодим депутатом, не має судимості. Але вже прославився на всю країну як скандаліст і людина з не зовсім нормальною психікою. Деякі колеги у ВР мають сумніви у його адекватності.... (http://whoswhos.org/114152-lozovoy-andriy-sergiyovich-dosye-44-330/)
  • Знаючі люди приписують молодому депутату Лозовому Андрію Сергійовичу нетрадиційну орієнтацію та звання «підстилки» Ляшка. За цієї причини політик Андрій Лозовой у багатьох викликає співчуття. Говорять, що Ляшко не відрізняється постійністю та змінює сексуальних партнерів, коли вони йому набридають. Ходять чутки, начебто родичі нардепа Лозового переймаються, як би Ляшко не розбив серце молодому хлопцю... (http://whoswhos.org/114152-lozovoy-andriy-sergiyovich-dosye-44-330/)
  • Помічник та радник Ляшка Лозовой Андрій не одружений. Не виключено, що неодружений депутат через те, що в Україні не дозволено поки що заключати шлюб із чоловіками (на відміну від деяких закордонних країн). Втім, ходять чутки, що навіть прийняття цього закону не дає надії на те, що Ляшко наважиться взяти у дружини свого друга. Не виключено, що до того часу Андрія Лозового буде відправлено на пошуки щастя деінде подалі від Ляшка, який може знайти собі кого-небудь молодше й бадьоріше...(http://whoswhos.org/114152-lozovoy-andriy-sergiyovich-dosye-44-330/)
  • В інтернеті з’явилось відео з молодим хлопцем, який розповів що був коханцем нардепів Олега Ляшка та Андрія Лозового. Хлопець не називає свого імені, але він кілька разів впродовж інтерв’ю зауважував, що побоюється за власне життя.
    Розповів й про те, що нардепи знущалися над ним та влаштовували сексуальні оргії. Судячи з інтерв’ю хлопець служив в батальйоні "Шахтар".
    Він запевняє, що Ляшко та Лозовий дуже підступні люди, вони шукають молодих хлопців, котрі довіряються їм, а потім їх підставляють і наказують. 
    ...(http://antikor.com.ua/articles/62606-kohanetsj_ljashka_pobojujetjsja_za_vlasne_hittja)
  • Олег Ляшко, Ви ж обіцяли мене хворого провідати. Справді у Вас нема на це 5 хвилин? Чи я не заслужив за 5 років праці (що це за праця можна тільки здогадуватися - від ред.)? (Андрій Лозовий звертається через Фейсбук до свого лідера, коли той його не провідав у лікарні).

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.