П'ятниця, 29 Березень 2024


У 2011 році троє науковців Національного університету водного господарства та природокористування захистили докторські дисертації та отримали дипломи доктора наук.

Це завідувач кафедри трудових ресурсів і підприємництва Людмила Безтелесна, доцент кафедри прикладної математики Петро Грицюк та доцент кафедри водовідведення, теплогазопостачання і вентиляції Віктор Ковальчук.

Окрім того, згідно з рішеннями Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України чотирьом науковцям присвоєно вчене звання професора — Володимиру Древецькому ( кафедра електротехніки та автоматики), Григорію Масюку

(кафедра інженерних конструкцій), Ніні Кушнір (кафедра економіки підприємства) Віктору Филипчуку (кафедра охорони праці та безпеки життєдіяльності). У році, що минув, працівники університету захистили 25 кандидатських дисертацій , 17-ти викладачам присвоєно вчене звання доцента.

За матеріалами: Рівне вечірнє

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.