П'ятниця, 29 Березень 2024


Під егідою мера  Володимира Хомка в рамках реалізації проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна»  в місті Рівному колом небайдужих громадян розпочалась клопітка робота над створенням образу міста. За словами очільника міста потрібно створити такий бренд, який би був прийнятний як для рівнян, так для Європи і всього світу. Це допоможе місцевому бізнесу, і промоції нашого міста не тільки в Україні але й закордоном.

Так 11-12 липня відбувалася перша аналітична сесія з розробки бренду міста Рівного. На подив багатьох присутніх виявилось, що робота над створенням бренд продукту доволі складна і трудуємна. Над розробкою концепції бренду група працюватиме майже пів року. Ще три місяці триватиме створення візуального образу та системи візуальної комунікації бренду міста. Відбуватимуться конкурси, публічні обговорення та анкетування, де кожен бажаючий мешканець міста зможе висловити свою думку. Наразі створено сторінку у фейсбуці  та на сайті Центру сприяння бізнесу, де можна залишити свої коментарі, долучитись до обговорення і дізнатися останні новини.

Команда намагатиметься створити  якісний   бренд  продукт, який  допоможе продемонструвати переваги нашого міста. Адже деякі міста конкуренти вже завершили роботу над створенням бренду і навіть успішно використовують його. Їхній досвід з усіма позитивними надбаннями та недоліками – це суттєва допомога в напрямку розробки бренду, результати якого ми вже можемо використати для просування нашого міста в конкурентному середовищі.

А  щоб створити бренд, необхідно провести глибокий аналіз не тільки наявних в місті особливостей, але й обов’язково цільової аудиторії бренду. Тобто дати відповідь на, здавалося б, просте запитання: кого ми збираємося залучати в місто: туристів, інвесторів чи таланти? Чи можливо об’єднати зусилля по розвитку міста у декількох напрямках?

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.