П'ятниця, 29 Березень 2024


15 липня цього року, в рамках реалізації транскордонного проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна»,  спеціалісти Центру сприяння бізнесу,  разом із Державною податковою інспекцією (ДПІ) в м. Рівному провели семінар «Податкові новації 2014» для практикуючих бухгалтерів.

Учасники семінару дізнались про останні зміни законодавства в частині оподаткування доходів фізичних та найманих осіб, особливості нарахування податкових соціальних пільг, а також про алгоритм подання звітності за формою №1ДФ «Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку».    

Головний державний інспектор інформаційно-консультаційного відділу ДПІ в м.Рівному Галина Пхосалі значний акцент у своєму виступі зробила на детальному аналізі основних типових  помилок, які допускаються при оподаткуванні доходів фізичних і найманих осіб та при складанні та подачі звітності.

Кожен з учасників мав можливість отримати кваліфіковану змістовну консультацію від представників інформаційно-консультаційного відділу ДПІ в м.Рівному, отримати конкретні поради  та  застереження.

Слухачі семінару були задоволені таким детальним та практичним підходом до викладення інформації, а тому ще довго не відпускали лектора і за філіжанкою смачної кави задавали питання, які їх бентежать. Вони відмітили, що знання та інформація, отримані від лекторів, дозволить їм уникнути в майбутньому помилок при оподаткуванні та подачі звітності та зекономити власні кошти, не маючи необхідності сплачувати значні штрафи.

Подібні семінари команда Центру сприяння бізнесу, спільно з представниками дозвільно-регулюючих установ, організовує щомісяця. Свої побажання стосовно тематики наступних семінарів можна залишити на сайті проекту www.bizcenter.rv.ua, надіслати на електронну сторінку проекту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або повідомити по телефону 434303.  

ЦСБ - це структура, яка допоможе вам в невимушеній обстановці знайти професійні відповіді на всі ситуації.

Команда Центру сприяння бізнесу - це команда, яка допоможе вам в невимушеній обстановці знайти професійні відповіді на всі ситуації.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.