П'ятниця, 29 Березень 2024


Цей щасливий день для багатьох рівнян нарешті настав - 17 липня у Рівному відбулося офіційне відкриття 4-го будинку житлового комплексу «Гетьман Виговський» за адресою вул. Буковинська, 5А. Новобудова, яка складається з 72 квартир загальною площею 4 325, 7 м.кв., будувалася 401 день.

Всередині будівлі кожна квартира вже підключена до усіх необхідних мереж (електро- і водопостачання) та повністю готова до опалювального сезону. Вони вже чекали своїх перших власників.

Щасливі володарі квартир європейських стандартів у 9-поверховій будівлі спочатку перерізали символічну стрічку, а потім засадили прилеглу ділянку біля будинку деревами, серед яких була справжня японська сакура.

Завітав на свято й Рівненський міський голова Володимир Хомко. Мер привітав власників квартир у новобудові, а заодно поділився особистими враженнями від побаченого.

- Я вітаю усіх тих, хто придбав у цьому чудовому житловому комплексі квартири. Прийміть мої найщиріші поздоровлення. Вітаю будівельників, які провели високоякісну роботу. Усе виконано охайно, чисто, якісно, дійсно, на досить високому європейському рівні. Дуже хочеться, щоб усі рівняни жили в таких будинках.

Особисто я задоволений, що в місті з’явився ще одна новенька багатоповерхівка з прекрасним дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Це означає, що принаймні років 10 ці люди не знатимуть комунальних проблем, – зауважив пан Хомко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.