П'ятниця, 29 Березень 2024


З 8 до 10-ї ранку у магазині «Планета секонд-хенд» на вулиці Короленка у Рівному ходять люди у купальниках. З 4 серпня магазин проводить акцію: тим, хто заходить лише у спідній білизні чи у купальнику, можна вибрати будь-яких п’ять речей безкоштовно. Охочих не бракує. У магазин чи не щохвилини заходять нові покупці, повідомляє Рівне вечірнє.

Усі, з ким вдалося поспілкуватися, акцією задоволені і хочуть, аби магазин подібне проводив частіше. Єдині, кому роздягання на вулиці не сподобалося, — перехожі. Вони відгукувалися про акцію не надто цензурними словами. Бо ж у купальниках ходила не лише молодь, а й жінки та чоловіки пенсійного віку. Втім, останні казали, що оголитися їм було не соромно. У всіх одне пояснення — на пляжі ж ніхто не соромиться.

До слова, акція у магазині триватиме до 9 серпня. Окрім того, як розповіли продавці, діє вона і в інших магазинах «Планета секунд-хенд» у Рівному.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.