П'ятниця, 29 Березень 2024


Кілька днів тому на голову Асоціації працівників будівельної галузі міста Рівне Ігоря Мічуду біля власного будинку напали і побили двоє невідомих молодиків. Він не виключає, що у такий спосіб його намагались залякати через принципову позицію щодо незаконного будівництва житлового комлексу «Ріверсайд», повідомляє Press Центр

Ігор Мічуда впевнений, що цей напад вчинений саме з його чіткою позицією що незаконності будівництва даного житлового комлексу, а а не є спробою звичайного вуличного пограбування.

"Мене у мікрорайоні всі добре знають. Тому сумніваюсь, що хтось намагався б мене тут пограбувати. Кого зазвичай грабують? П’яних, хирлявих, але ж не здорового дядька вагою у сто кілограмів. Зрештою, в мене і взяти було нічого. Я був без барсетки, грошей із собою майже не було. Хіба тільки годинник, і то сумніваюсь. В той день я вперше за тривалий час, приїхав додому не на власному авто. Мене підвезли і висадили неподалік від мого будинку. Тож роблю висновок, що за мною у той день стежили", - зазначив Ігор Мічуда.

"Якби зі мною хотіли про щось поговорити, то розмова була б не на вулиці і не у такий спосіб, а тут в офісі. Того вечора просто підійшли ззаду двоє молодиків, вдарили чимось важким по голові, руці та ногах. Я впав, але одразу підвівся. Можливо, якби не встав, то били б далі. Такого вони не очікували і почали тікати. Гадаю, що у такий спосіб мене просто «скромно» попередили. Я вже звернувся з цього приводу із заявою в міліцію", - підсумував Ігор Мічуда.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.