Четвер, 28 Березень 2024


Сьогодні, у п’ятницю, 29 серпня, о 15:00 годині у районі пагорба Слави неподалік головної алеї і за 50 метрів від дороги відбудеться урочисте відкриття дитячого містечка. У заході візьмуть участь міський голова Рівного Володимир Хомко, спонсори, мешканці сусідніх будинків та, безумовно, їхні діти.

Довідково. Цей проект повністю профінансував один із банків. Усі елементи майданчика для Пагорбу Слави привезли з Луцька. Туди входять два великих ігрових комплекси: один для маленьких діток і один для старших - 4 гойдалки, пісочниця, ігрове авто та 4 лавочки. Усе було зроблено на совість, кожен елемент укріпляли в бетоні, щоб не було нещасних випадків.

Для дитячого містечка тут відвели приблизно 100 квадратних метрів землі. Для розчищення території довелося розпрощатися зі старими деревами, здорові не зачіпали.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.