Вівторок, 19 Березень 2024


Сьогодні, 8 вересня, Центральна виборча комісія зареєструвала ще 16 кандидатів у депутати Верховної Ради на позачергові парламентські вибори 26 жовтня. Відповідні рішення були прийняті на засіданні ЦВК.

Серед зареєстрованих кандидатів по виборчому окрузі № 152 (м.Рівне) опинився і директор ТзОВ "Санком", член Партії Народний Рух України, депутат міськради Святослав Євтушенко. 

Для довідки. Святослав Євтушенко народився 9 лютого 1979 року в м. Рівне. Одружений, виховує двох синів і доньку.

Освіта вища, у 2002 році закінчив факультет міського будівництва та господарства Української державної академії водного господарства, здобув кваліфікацію інженера-будівельника.

З 2002 року працював у ТзОВ «Вік-Експо» спочатку інженером-будівельником, а потім – майстром, виконробом, начальником будівельної дільниці та начальником будівельного відділу. Заступник директора будівельної фірми ТзОВ «БМК» (2005– 2010 рр.). З 2011 року – директор ТзОВ «Санком-Рівне».

Один із ініціаторів проекту створення унікального екологічного поселення в с. Радиславка Рівненського району, що є неодноразовим переможцем міжнародних конкурсів і розпорядником грандів, направлених на підтримку та розвиток екологічного будівництва в Україні.

Депутат Рівненської міської ради VI скликання з листопада 2010 року. Голова постійної комісії Рівнеради з питань транспорту та зв’язку. Член громадської ради при Рівненському міськвиконкомі.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.