Четвер, 28 Березень 2024


До конкурсу «Стань європейцем вже сьогодні», який проводить ТзОВ «Санком-Рівне» долучилася нова учасниця. Нею стала рівнянка Ольга Хуторянка.

Нагадаємо, «Санком» пропонує рівнянам підтримати екологію свого міста та взяти участь у першому в Україні екологічному конкурсі «Стань Європейцем вже сьогодні». Переможець конкурсу отримає путівку в тур по містах Європи.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі потрібно розпочати сортувати сміття у себе в дома, викидати його в окремий контейнер та поділитися своїм досвідом запровадження роздільного збору сміття на фото. Фотографії з інформацією про їх автора можна надсилати у приватні повідомлення на сторінку «Санком-Рівне» в «Фейсбуці», на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , або приносити в офіс компанії за адресою: м. Рівне, вул. Шевченка, 45 (1 поверх).

Прийом фотографій триватиме з 22 вересня по 1 листопада. Кожному учаснику конкурсу буде присвоєно номер, який ми йому надішлемо. Далі всі учасники будуть запрошені на розіграш. Номерки тих людей, хто прийде будуть вкинуті у лототрон. Таким чином, переможець буде визначений шляхом обрання одного із номерів в сліпу, який витягне найменший із присутніх на нагородженні.

Наразі до конкурсу долучилося четверо учасників. Поспішайте стати учасником конкурсу і позмагатися за подорож у Європу.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.