Вівторок, 19 Березень 2024


Звернутися із своїм питанням, чи проблемою до депутата Рівнеради Святослава Євтушенка можна не лише під час прийому громадян, але й в Інтернеті. У соціальній мережі «Фейсбук» тепер діє «Громадська приймальня Святослава Євтушенка».

Як розповів сам депутат, створити он-лайн приймальню він вирішив для зручності рівнян.

- Щотижня я проводжу прийом громадян. Дехто з людей, які приходять на прийом, нарікали, що інколи їм є потреба звернутися до мене, як депутата, але немає можливості прийти. Хтось розповідав, що не хочеться довго стояти в черзі, щоб потрапити на прийом. Тому я вирішив, а чому б, не дати можливості рівнянам писати свої питання в режимі он-лайн, адже зараз практично всі активно користуються Інтернетом. Так і виникла громадська приймальня. За недовгий період її функціонування вже надійшли перші звернення. На деякі з них, я вже надіслав відповіді, інші – опрацьовую і шукаю шляхи вирішення проблеми, з якою звернулися. Тому всі, у кого є така необхідність може написати мені на сторінку у «Фейсбуці», або на електронну адресу. Надіюся, що зможу допомогти, - додав Святослав Євтушенко.

Сторінка громадської приймальні Святослава Євтушенка у «Фейсбуці» https://www.facebook.com/profile.php?id=100008423318498&fref=ts

Електронна адреса, на яку приймаються звернення Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Прийом громадян депутата проходить щочетверга о 18 годині за адресою: вул. Шевченка, 45 (1 поверх).

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.