Четвер, 28 Березень 2024


Про це повідомив головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні Іван Зима на засіданні Медичної ради. На заході підбивали підсумки роботи в минулому році та ставили завдання на майбутнє для комунального закладу облради.

– Пріоритетним напрямом роботи є високоспеціалізована медична допомога населенню.

Під час Медичної ради перед колективом було визначено основні завдання лікарні на 2015 рік. Ми маємо зосередити зусилля по наданню високоспеціалізованої медичної допомоги хворим із патологією серцево-судинної системи; на базі ортопедо-травматологічного відділення створити центр вертебрології для лікування хворих у тому числі і підліткового віку; відділенню клінічної лабораторної діагностики впровадити новітні методи діагностики та обмежити направлення хворих в приватні лабораторії; дооснастити рентгенологічне відділення новим обладнанням з цифровими технологіями обробки інформації; у гематологічному відділенні відкрити блок для онкогематологічних хворих; придбати та установити систему газопостачання у відділення анестезіології та інтенсивної терапії; у травні місяці провести всеукраїнську хірургічну конференцію присв’ячену пам’яті Юрія Степановича Семенюка, – підсумував головний лікар медзакладу Іван Зима.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.