П'ятниця, 29 Березень 2024


Черняка-Гагаріна, наче кадри з фільму "День Незалежності", такі світлини присилають рівняни на звіт УЖКГ, - повідомив депутат Рівнеради на своєму акаунті у Фейсбуці.

"Нарікання рівнян на незадовільну роботу жеків та занедбаний стан міста в цілому. Якщо є проблеми, значить для цього є причини і як виявилося не мало. За час роботи різних начальників УЖКГ Рівного накопичувалися питання, які так і залишалися без відповідей. Нині, коли я анонсував, що рівняни можуть задати свої питання до керівництва УЖКГ, їх активно почали надсилати. 

Людей цікавить, чому звільняються начальники УЖКГ і нічого не змінюється з приходом нових? 

Куди йдуть кошти, які мешканці сплачують управлінню, на що саме вони використані? 

Власне, за що сплачують квартплату, адже за всі житлово-комунальні послуги ще платять окремо? 

Чому раніше не було звітів про роботу управління, наприклад, щокварталу? 

Які зарплати у начальника УЖКГ і його заступників, керівників комунальних підприємств? 

І це лише перелік запитань, які задавали найчастіше. Тому думаю доречно, щоб комунальники прозвітували про роботу управління в минулому році перед депутатами, розповіли, що відбувається у житлово-комунальному господарстві міста. Так, вже під час сесії міської ради 26 лютого депутати мають заслухати звіт заступника начальника УЖКГ м. Рівне. 

Тому рівняни можуть надалі надсилати свої запитання по роботі УЖКГ мені, або ж прийти на сесію і задати їх особисто.

Сесія - 26 лютого 2015 року (вул. Поштова, 2 (Обнова) на 10 год. 00 хв.", - наголосив Олександр Лащук.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.