П'ятниця, 29 Березень 2024


Якимець розпочав піар-кампанію щодо земельної ділянки по вул. 16 Липня для будинку СБУ. Зрозуміло, що бурштинові долари плавно перетікають в дешеву рекламну гривню. Зразу скажу. що більшість депутатів це рішення не підтримають. Зрозуміло, що я особисто теж не буду глосувати, тому що земля комерційно-приваблива повинна продаватись тільки з аукціону. Це саме така ділянка. Тому тільки АУКЦІОН, повідомив у себе на ФБ-акаунті депутат Рівнеради Олександр Лащук.

А ще пан Якимець запитає свого колегу партії Яценюка як їхні депутати будуть голосувати.

І нехай Якимець поверне земельні ділянки пограбовану колегою Вознюком навпроти "Екватора". Поверніть пограбовану ФСБешником Кириловим (теж ваш колега з НФ) діляночку на 16 Липня.

Чому тоді, як Кириллов хапав, він статейки не замовляв?

У нас у Рівному багато землі під багатоквартирні будинки. Це там де і фронтовик Вознюк прихопив (вул. Макарова), і за ЗОШ № 27 (де будинок Хомка), Ювілейний, і на Київській. Можна не лише СБУ, а і всім трудовим колективам починаючи від освіти і лікарів, закінчуючи всім бажаючим.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.