Четвер, 28 Березень 2024


Заступник міського голови Рівного, член партії “Солідарність”  – Блок Петра Порошенка” Руслан Шевчук закликає активних рівнян та громадських активістів долучатися до обговорення майбутніх бренду та стратегії розвитку міста.
 
Про це він повідомив на своєму Фейсбук-акаунті.
 
“Сьогодні місто усвідомлює необхідність розробки та впровадження стратегії розвитку. Рівне має всі можливості бути одним із лідерів Західної України. Поки що ми не маємо чіткого обличчя, нам немає чого запропонувати бізнесу з інших регіонів, щоб якось конкретно виділятись на тлі інших обласних центрів України”, – зазначив Руслан Шевчук.
 
Заступник міського голови наголосив на тому, що головна мета міської влади залучити максимальну кількість небайдужих рівнян, готових до обговорення стратегії розвитку Рівного, його бренду.
 
“Відгукніться всі, хто бажає взяти участь. Надалі будемо проводити “круглі столи”, обговорення. Вся інформація на цю тему буде максимально публічною та прозорою”, – додав Руслан Шевчук.
 
Усі бажаючі долучитися до розробки стратегії розвитку міста Рівне та його бренду можуть зробити це заповнивши форму за посиланням http://goo.gl/forms/vm7TPJ9m2h 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.