П'ятниця, 29 Березень 2024


Світовий банк погодив технічні завдання для відбору індивідуальних консультантів Cубпроекту «Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки».

Його реалізація потребує сімох консультантів.

Згідно із технічними завданнями, напрацьованими управлінням  охорони здоров’я Рівненської ОДА, комісією з відбору консультантів товарів, робіт та неконсультаційних послуг та Світовим банком конкурсний відбір оголошується для:

- консультанта з питань управління субпроектом;

- консультанта з питань фінансового управління;

- консультанта з питань закупівель.

Нагадуємо, що Світовий банк надає Україні позику у розмірі 214,73 мільйонів доларів США на проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі людей». Рівненщина на реалізацію свого субпроекту отримає 25 мільйонів доларів США.

Проект розрахований на 5 років. Учасники реалізації Субпроекту: центри первинної медико-санітарної допомоги, центральні (міські та районні) лікарні, обласна клінічна лікарня,  обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики, центр здоров’я.

Контроль за реалізацією Субпроекту здійснюватиме управління охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації. Його мета – покращення забезпеченості медичних працівників всіх рівнів надання медичної допомоги матеріальними та технічними засобами для своєчасного виявлення та адекватного лікування хворих з ХСК, покращення санітарно – освітньої роботи серед населення області, підвищення рівня кваліфікації медичних кадрів, інформатизація закладів охорони здоров’я.

Документи від кандидатів прийматимуться до 27 серпня 2015 року включно. Висловлення зацікавленості у вигляді резюме (українською та англійською мовами) просимо направляти електронною поштою або подати особисто із зазначенням вибраної вакансії. Резюме без зазначення вибраної вакансії та перекладу англійською мовою розглядатися не будуть.

Ознайомитись з детальними вимогами можна за посиланням:

Консультант з питань управління субпроектом 

Консультанта з питань фінансового управління 

Консультанта з питань закупівель 

Адреса: управління охорони здоров’я Рівненської ОДА, канцелярія, 2 поверх, вул. 16-Липня, 38, м. Рівне.

Начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА: Осіпчук Юрій Юрійович.

Телефон: (0362) 22-50-34

Електронна пошта:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  копія на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Прес-служба Рывненська ОДА

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.