П'ятниця, 29 Березень 2024


Держохоронець одного із гіпермаркетів Рівного помітив, що двоє невідомих громадян вантажили два велосипеди в автомобіль. Підійшовши до чоловіків, правоохоронець спробував вияснити, чи власні транспортні засоби вони забирають зі стоянки. Чіткої відповіді працівник ДСО не отримав і тому запідозрив неладне.

За декілька хвилин з’ясувалося, що велосипеди належать працівникам гіпермаркету. Спроба викрасти бажане зловмисникам не вдалася. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського міського відділу міліції.

У ході розслідування кримінального провадження, з’ясувалось, що «промишляли» на цій парковці чоловіки уже майже два тижні. Приїздили на місце злочину, зазвичай, після обіду. Вибирали імпортні велосипеди, перекушували кріплення та завантажували викрадене у автомобіль. Для своїх діянь використовували без відома транспортний засіб свого працедавця, адже працювали у нього вантажниками на ринку. Зловмисники – жителі Квасилова та Клеваня, 34-х та 27-ми років, відповідно.

Всього працівники міліції за виявленими фактами уже вилучили чотири велосипеди.

За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) відкрито кримінальне провадження. За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі їм обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

 

СЗГ УМВС України в Рівненській області

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.