Четвер, 28 Березень 2024


У м. Рівному працівники ДПІ  провели семінар для представників місцевого бізнесу, аби проінформувати про новації та зміни, які були внесені до Податкового кодексу.

Зокрема, були обговорені питання, що стосувалися системи електронного адміністрування ПДВ, а саме подовження термінів реєстрації в ЄРПН податкових накладних/розрахунків коригування, дата складання яких припадає на період з 1 липня 2015 року по 30 вересня 2015 року, зменшення кількості обов’язкових реквізитів податкової накладної та нового порядку віднесення сум до податкового кредиту.

Крім того, слухачі дізналися про зміни щодо трансфертного ціноутворення та оподаткування неприбуткових організацій та про те, що платники єдиного податку 2 і 3 груп не зобов’язані використовувати РРО (реєстратори розрахункових операцій), якщо обсяг їхнього доходу протягом календарного року менший, ніж 1 млн. гривень.

Також під час заходу розглядалися  питання, які найчастіше виникають в платників податків при поданні звітності засобами телекомунікаційного зв’язку та надання відповідного безкоштовного програмного забезпечення органами ДФС.

Окремо платникам нагадали про своєчасність сплати податків і зборів. Крім того,  їм запропоновано оцінити переваги електронного обслуговування, скориставшись електронними сервісами ДФС України  та ознайомлено присутніх про останні оновлення діючих сервісів, якими можна скористатися на офіційному веб-порталі фіскальної служби.

ДПІ у м. Рівному

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.