П'ятниця, 29 Березень 2024


Власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк не планує балотуватися на місцевих виборах на посаду мера Рівного через те, що не знає, чим займається мер, і має низький рейтинг, пише В кулуарах.

- Я знаю свій рейтинг – це близько 20%. Але, на мій погляд, це надзвичайно низький рейтинг. Для людини, яка сім років працює на підприємстві, яка підняла це підприємство, отримати рейтинг всього-на-всього 20% – це дуже низький показник. Я думаю, це залежить від суспільства, від того, наскільки суспільство готове приймати рішення, які будуть корисні і результативні у нашому житті. Що стосується виборів міського голови, скоріше за все, я брати участі у виборах не буду. Я би залюбки брав у них участь, якби я розумів чітко, що я там маю робити. Щоб була чітка задача, чіткий план і вертикаль влади. Ситуація на сьогоднішній день дуже складна. А для того, щоб вирішити соціальні і комунальні проблеми, які є в місті, потрібна підтримка по вертикалі. На сьогоднішній день така вертикаль не вибудувана… В таких умовах мені було б набагато зручніше підняти легку промисловість України, і для всіх це було би набагато корисніше, – сказав Олег Червонюк.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.