П'ятниця, 29 Березень 2024


Очільник «Вересу» Олексій Хахльов повідомив, що вже найближчим часом розпочнеться активна робота по будівництву нового стадіону із штучним покриттям у Рівному та роботи з приводу реконструкції «Авангарду», повідомляє «ВСЕ про СПОРТ».

- Нам міська влада виділила 1.5 га біля «Авангарду» там де гарієве поле для будівництва нового стадіону. Вже 12 вересня рівненська заявка буде розглядатись на засіданні відповідного комітету UEFA. – розповідає Олексій Хахльов. – Цей проект буде пілотним для всієї України. Повністю буде збудований стадіон із найсучаснішим штучним покриттям, із офісно-адміністративними під трибунними приміщеннями. Вміщатиме спортивна арена 500 чоловік.

Також керівництво клубу повідомило, що вже в четвер зустрічатиметься із міською владою стосовно реконструкції головної спортивної арени області – стадіону «Авангард». Зі слів керівництва, на відновлення стадіону з міського бюджету виділиться 30 млн грн.

- Ця реконструкція дозволить нам приймати ще більше вболівальників на іграх «Вересу» - каже генеральний директор клубу Євген Донцов. – На днях наш рекорд по відвідуваності матчів Другої ліги побили у Чернівцях. Ми пасти задніх не збираємося. Сподіваюся, що вже скоро «Авангард» зможе прийняти більше 5000 тисяч глядачів.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.