П'ятниця, 29 Березень 2024


Вчора, на засіданні постійної комісії з питань транспорту та зв'язку, за зверненням головного упорядника управління ЖКГ, говорили про так звану внутрішню "перекидку" коштів, зокрема 500 тисяч гривень, передбачених на утеплення фасадів, планують направити на об'єкти благоустрою, на внутрішні роботи з капітального ремонту внутрішніх систем житлового фонду. Оскільки наразі охочих утеплювати будинки немає, вирішили витратити ці кошти на інші потреби, повідомляє rivne1.tv.

Зокрема, ці кошти планують спрямувати на ремонт ліфтів у будинках комунальної власності. В ОСББ це роблять власними коштами або за співфінансуванням.

В результаті обговорення, депутати з'ясували: те, що рівняни отримують в рахунках квартплати, спрямовують на утримання ліфтів. В той час як на капітальний ремонт кошти дають з місцевого бюджету.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.