П'ятниця, 29 Березень 2024


У Рівному, 21 вересня 2015 року о 11:00 відбудеться круглий стіл «Проблеми роботи ДВК та підвищення якості списків виборців на місцевих виборах 2015: фактори ризику та шляхи оптимізації», повідомляє golosno.com.ua. 

Під час заходу обговорюватимуть проблеми, пов’язані із впровадженням нового виборчого законодавства. Серед таких: реалізація виборчих прав внутрішньо переміщених осіб, існуючі проблеми зі списками виборців, які можуть завадити громадянам проголосувати в день голосування, недоліки в роботі членів ДВК, що призводять до порушення виборчого законодавства тощо.

Ініціює проведення заходу Центр підтримки громадських ініціатив.

Місце проведення: м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 17, Будинок Вчених.

У ході круглого столу також обговорюватимуться:

·  Новації та недоліки Закону України «Про місцеві вибори» у частині списків виборців.

· Існуючі проблеми зворотного зв’язку між виборцями, дільничними виборчими комісіями та органами ведення Державного реєстру виборців, які породжують проблеми зі списками виборців.

· Шляхи оптимізації роботи ДВК, спрямовані на мінімізацію помилок, неточностей у списках виборців.

·  Результати експертного дослідження з питань Державного реєстру виборців, списків виборців та участі у виборах ВПО.

·  Механізм визначення переможців на виборах: які партії будуть в раді? Скільки мандатів отримає кожна партія? Які саме кандидати від кожної партії стануть депутатами?

До участі в обговоренні запрошуються представники органів ведення Державного реєстру виборців, представники влади, громадські організації, політичні партії, ЗМІ, члени ДВК та всі зацікавлені в темі дискусії.

Контактна особа, відповідальна за проведення заходу, - Галагуз Сергій.

Телефон – 097 795 43 14

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.