Четвер, 28 Березень 2024


З 23 по 25 вересня 2015 року в Ужгороді пройдуть фінальні змагання з п’яти видів спорту Спартакіади державних службовців України.

Організатори Спартакіади: Національне агентство України з питань державної служби, Міністерство молоді та спорту України, Закарпатська обласна державна адміністрація, Центральна рада фізкультурно-спортивного товариства "Спартак".

Урочисте відкриття Спартакіади відбудеться у Спорткомплексі "Юність" 23 вересня 2015 року. В церемонії відкриття візьмуть участь Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан.

Основним завданням Спартакіади є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя. Участь у змаганнях візьмуть 22 команди.

Вперше в історії в до участі у Спартакіаді запрошені в якості почесних гостей іноземні дипломатичні представники в Україні. А також, в рамках проведення Спартакіади відбудуться позаконкурсні товариські матчі з командами, сформованими з міст Пряшіва та Кошице Словацької Республіки та Генеральним консульством Угорщини в м. Ужгород.

Спартакіада проводиться щороку в три етапи протягом січня - вересня:

перший етап - районні, районні у містах Києві та Севастополі;

другий етап - Кримська республіканська, обласні, Київська та Севастопольська міські;

третій етап - фінальні змагання.

Спартакіада проводиться з п’яти видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки.

 

За матеріалами Міністерства молоді та спорту України

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.