Четвер, 28 Березень 2024


На виконання бюджетної програми «Забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в АТО» в Рівненській ОДА чекають на пропозиції продажу житла в обласному центрі, а саме однокімнатної квартири загальною площею до 50 квадратних метрів.

Так, вже сьогодні у Рівному підшуковують квартиру для учасника АТО, котрий втратив кінцівки під час бойових дій.

Із пропозиціями щодо житла просять звертатися у департамент соціального захисту населення Рівненської ОДА (м.Рівне, вул. Словацького, 1), або за електронною адресою  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Контактний телефон (0362)22-33-57  

Загалом на Рівненщині 25 сімей загиблих учасників АТО та троє військових, котрі стали інвалідами ІІ групи під час війни на Сході, невдовзі отримають квартири. На ці цілі з держбюджету для області зарезервували 12 мільйонів 300 тис.грн. 

 

Прес-служба Рівненської ОДА

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.