П'ятниця, 29 Березень 2024


Державні закупівлі на Рівненщині стануть відкритими. Наша область долучилась до проекту "Prozorro", пише takeinfo.net.

Мета проекту - створити електронну систему державних закупівель, в якій всі тендери проводитимуться відкрито, а головне - без корупції. Електронну систему  "Prozorro" запустили нещодавно. Поки що це лише пілотний проект. Проте очікується, що згодом всі розпорядники бюджетних коштів проводитимуть закупівлі саме через цю систему. 

За процесом держзакупівель спостерігатимуть представники влади та громадскості. Окрім того, будь-яка зацікавлена особа зможе спостерігати за ходом аукціону на сайті "Prozorro" , а після обрання переможця - побачити його пропозицію, пропозиції інших учасників і порівняти їх. 

Очікується, що вже найближчим часом всі держустанови Рівненщини, які проводять закупівлі за бюджетні кошти на суму до 200 тисяч гривень, долучаться до електронної системи "Prozorro".

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.