Четвер, 28 Березень 2024


У Рівненській ОДА відбувся круглий стіл в режимі он-лайн за участю представників ВНЗ області та керівництва Вармінсько-Мазурського університету (Ольштин, Польща).

Обидві сторони обговорили співпрацю між вишами, зокрема, торкнулись підготовки студентів та науковців за програмами «Європейська освіта», організації виробничої практики, проведення спільних наукових конференцій.

«Упродовж останніх років освітяни області активізували співпрацю із Республікою Польща - провідні ВНЗ започаткували навчання за європейськими освітніми програмами із отриманням по завершенню подвійних дипломів, в межах діючих міжнародних угод українські студенти та викладачі мають змогу інтенсивно вивчати курс польської мови, активізувався викладацький обмін. Ми і надалі сприятимемо налагодженню добросусідських відносин між навчальними закладами та розширюватимемо напрями міжнародної співпраці», - зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

Прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.