Четвер, 28 Березень 2024


У Рівненській області триває робота над створенням карти інвестиційної привабливості території. Над її розробкою працюють фахівці Рівненської ОДА спільно з командою Google.

Як повідомив директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, за допомогою google-продуктів буде створений сучасний сайт для потенційних закордонних та внутрішніх інвесторів. На інтерфейсі майбутнього ресурсу позначать об’єкти інвестиційної нерухомості – «грінфілди» та «браунфілди», тобто земельні ділянки та незакінчені будівництва. А ще на неї нанесуть «стартапи» – проекти, які нещодавно створені і знаходяться у стані розвитку або вивчення перспективних ринків.

Наразі представники робочої групи з питань залучення інвестицій в економіку Рівненської області та агенція «InvestinRivne» продовжують напрацьовувати пропозиції. Зокрема, її представники вже відвідали та зібрали інформацію про привабливі ділянки, об’єкти та проекти в Острозькому, Здолбунівському, Гощанському та Корецькому районах.

«Інвестиційна карта Рівненщини значно полегшить потенційним донорам знайти місця та об’єкти, куди можна вкладати кошти. А залучення грошей потенційних зовнішніх та внутрішніх інвесторів, в свою чергу, сприятиме розвитку галузей економіки Рівненщини», - зазначив Ігор Тимошенко.

Карту інвестиційної привабливості Рівненщини планують завершити до кінця року.

 

Прес-служба Рівненської ОДА

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.