П'ятниця, 29 Березень 2024


Минулого тижня на вулицях Рівного з’явилося ще два старих чеських тролейбуси “Шкода” — списані за кордоном, але відремонтовані для рівнян, повідомляють на сайті ogo.ua.

До кінця року місто планує закупити ще три-чотири “чехи”, бо вони коштують дешевше, ніж новий транспорт. Їх хочуть пустити на новий маршрут, який з’єднає мікрорайон “Північний” з мототреком та пройде через автовокзал.

Віталій Миронюк, начальник міського управління транспорту і зв’язку:

— Це буде не раніше грудня, бо поки оголошено тендер і підприємства надають свої пропозиції. Хочемо запустити тролейбуси за маршрутом “Північний — Мототрек” через центральний автовокзал. Скоро мають розпочатися роботи в районі перехрестя вулиць Грушевського — Київська, де необхідно розширити проїжджу частину, виконати демонтаж та реконструкцію контактної мережі. Коли все буде готово, думаю, що ці три тролейбуси, які ми отримаємо і приведемо до ладу, поїдуть по тому маршруту — як того хочуть мешканці Північного.

До речі, списані чеські тролейбуси охоче купують Львів, Житомир, Тернопіль, Харків, Миколаїв. В автопарку “Рівнеелектроавтотрансу” лише 10 польських машин, а решта — чеські.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.