П'ятниця, 29 Березень 2024


Протягом останніх двох тижнів на керівників телеканалів у Рівному чинився шалений тиск. Їм погрожують санкціями та судовими позовами. Усе через один ролик, в якому не названо жодного імені. Підкреслюємо – жодного. 

Це відео можна переглянути на сайті: www.youtube.com набравши в пошуці наступний текст: «Бурштинова мафія наступає на Рівне».  

На відео дана лише нарізка того, що відбувається у Північних районах. Як знищуються ліси, який хаос там панує, яким безжальним і варварським способом проводиться незаконний видобуток бурштину. Як, таким чином, мафія заробляє шалені мільйони на Рівненщині

Жодних імен чи зображень відомих вам діячів – немає. Лише періодично з’являється напис: «Бурштинова мафія наступає на Рівне». Все.

Нарізка вражає. Однак, побачити її на телеканалах Рівного ви більше не зможете. Телеканали здалися, коли дядьки із грубими манерами, які діють в інтересах відомого кандидата, заявили, що «хоч формально-юридично до самого відео доколупатися неможливо, ми влаштуємо вам формальні перевірки – всього. Наші люди в Києві зроблять так, що ви просто не отримаєте продовження ліцензії»

Перелякані настільки шаленим тиском Рівненські телеканали здалися. Побачити відео тепер можна лише в Інтернеті, де воно набуває широкої популярності. Том, якщо цікаво, і ви не надто знайомі з цією мережею, попросіть своїх дітей. Вони легко знайдуть. Відео, повторимо, - вражає.

Але виникає запитання, якщо бурштинщики на стільки охаміли, що здатні ставити на коліна Рівненські телеканали, то що чекатиме нас з вами далі? Уже і так в різних районах міста спалахують та вибухають автомобілі. Розборки кримінальних угруповань за контроль над бурштиновими потоками та Рівним як перевалочним центром – переходять всяку межу.

Куди дивиться міліція та її обласний очільник? Невже мало того, що з самого приміщення УМВС мішками крадуть бурштин та речові докази? Знову і знову!. Так, його, начальника обласного УМВС, призначив Аваков. Аваков людина Яценюка. Відомий кандидат минулого разу ішов до Парламенту саме як висуванець «Народного Фронту» Яценюка. Коло замикається.  Але скільки ми будемо вдавати, що не бачимо очевидного? 

Подумайте. Людина, яку навіть не називають у ролику, сама кидається його забороняти, спрямовуючи на це всі свої кадрові ресурси, контакти в правоохоронних органах та зв’язки у Києві. Що вона робить тим самим, як не виказує себе з потрухами? Власними ж діями доводячи, що є ставлеником тієї самої бурштинової мафії.

Хіба це не повторення історії про злодія, на якому горить шапка?

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.