Четвер, 28 Березень 2024


За дев’ять місяців 2015 року від платників Рівного надійшло 45,4  млн. грн. військового збору, що спрямований на фінансування антитерористичної операції та реформування Збройних сил України. Зокрема, протягом вересня цього року надходження збору становили 5,5 млн. грн.

Варто зазначити, що 11 червня та 9 липня 2015 року набрали чинності Закони України № 381-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору» та № 548-VIII «Про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції». Зокрема,  законами скасовано військовий збір на операції фізичних осіб з валютними цінностями, в тому числі на конвертацію валютних переказів, валютно-обмінні операції та операції з банківськими металами, а також тимчасово, на період проведення АТО, не підлягають оподаткуванню військовим збором доходи у вигляді грошового забезпечення осіб на період їх безпосередньої участі в антитерористичній операції.

 

ДПІ у м.Рівному

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.