Четвер, 28 Березень 2024


Домашню гру проти одного зі своїх турнірних конкурентів стрийської «Скали» НК «Верес» проведе не у суботу 24 жовтня, як планувалось, а у четвер 22 жовтня. Про це повідомив генеральний директор НК «Верес» Євген Донцов. Перенос з вихідного дня на будній пов’язаний з виборами 25 жовтні. Оскільки велика кількість правоохоронців буде задіяна на дільницях. Про це повідомляє "ВСЕ про СПОРТ".

- Ми робили усе можливе, щоб гра відбулася у суботу, але в міліції сказали, що не можуть на суботу нам виділити працівників, - повідомив Євген Донцов. – Тому звертаюся до керівників та власників підприємств та організацій з розумінням поставитись до бажання своїх підлеглих відвідати поєдинок улюбленої команди.

Інший перенос буде не таким болісним для вболівальників: з неділі 1 листопада, на суботу 31 жовтня. Мова йде про матч НК «Верес» (Рівне) – ФК «Інгулець» (Петрово). 

Що ж стосується найближчої гри проти одеської «Реал-Фарми», то вона відбудеться, як і планувалося, у суботу 17 жовтня о 15.00. Квитки вже надійшли у продаж. 

Місця продажу квитків традиційні:
- брендоване місце у ТРЦ Злата Плаза (у будні 14:00-19:00, сб - 10:00-15:00)
- у наметі на Майдані (у будні 15:00-18:00)
- у фан-шоп (ТРЦ Екватор, вул. Макарова 29, 10:00-20:00).
- автозаправочні комплекси паливного партнера Народного Клубу - ТМ ОЛАС.
Вартість квитка також традиційна - 20 грн для членів НК "Верес" і 40 грн для тих, хто готується вступити у Клуб (річний членський внесок 100 грн, для дітей - 50 грн, сплатити можна у відділеннях Ощадбанку та ТРЦ Злата Плаза), діти до 7 років відвідують матчі безкоштовно (без права окремого місця).

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.