Четвер, 28 Березень 2024


Міліціонери охорони та відвідувачі магазину одягу в Рівному спіймали крадія, який хотів поцупити гроші. Інцидент для чоловіка закінчився в міському відділі міліції.

Увечері за «тривожним» сигналом до торгового закладу виїхали працівники ДСО. Міліціонерів зустріла працівниця магазину та розповіла, що лиш на момент відійшла від робочого місця, як чоловік, який нібито приміряв речі, поцупив зі столу три тисячі 100 гривень. Прихопивши гроші, злодій кинувся навтьоки. Однак відвідувачі крамниці помітили неладне та допомогли спіймали зловмисника.

Крадієм виявився 34-річний мешканець Рівного, який після «покупок» у магазині відправився у рівненський міськвідділ міліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

 

УДСО при УМВС України

в Рівненській області

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.