Четвер, 28 Березень 2024


Сьогодні під час ефіру на "РАДІО - ТРЕК" лідер обласної організації партії "Батьківщина" Микола Кучерук заявив про підтримку його політичною силою в другому турі виборів міського голови Рівного кандидатури Володимира Хомка.

На запитання ведучого про те, кого ж 15 листопада в другому турі виборів підтримає "Батьківщина" Микола Кучерук процитував депутата міськради від БПП "СОЛІДАРНІСТЬ" Олексія Муляренка.

"Мені подобаються слова нещодавно обраного депутата міської ради Олексія Муляренка. Він днями заявив про те, що ми маємо бути реалістами. В першому турі більшість рівнян підтримали діючого мера і на першому місті мають бути інтереси громади, а не особисті амбіції", - наголосив Микола Кучерук.

За словами Миколи Кучерука партія "Батьківщина" як відповідальна політична сила заради миру та спокою в Рівному у другому турі виборів мера також підтримає кандидатуру Володимира Хомка.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.