Четвер, 28 Березень 2024


Кримінальне провадження за зловживання службовим становищем яке відкрили на мера Рівного Володимира Хомка, вже закрили.Про це керівник міста повідомив на своїй сторінці у Facebook інформує видання ЕРВЕ.уа.

«За ініціативи поплічника Дмитра Якимця – члена «Громадського контролю» Романа Денисюка 8 жовтня 2015 року було направлено заяву до міліції, після чого було відкрито кримінальну справу.

Предметом розслідування стало наступне: я в свій час подав заяву до Рівненського міського суду про захист честі, гідності й ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Відповідачами був власник кафе «Домінус» Лишенюк К.П., який звинуватив мене в хабарництві.

Заява була подана від мене, як від міського голови та від В.Хомка як від приватної особи, про що Роман Денисюк або не знав або навмисне не вказав у своїй заяві.

Як від міського голови заява була подана офіційно від міськвиконкому і цю заяву супроводжував юридичний відділ, а від приватної особи я, Володимир Хомко заключив угоду з луцьким адвокатом Сафульком С.Ф. і заплатив судовий збір в розмірі 5000 грн. При цьому, будь-яких додаткових витрат з міського бюджету не здійснювалося.

Тим же Романом Дениском в місті навмисне поширювалася інформація про те, що проти Хомка відкрита кримінальна справа.

У зв’язку із цим повідомляю: міліція досконально дослідивши суть справи й переглянувши усі документи, закрила цю справу за відсутністю складу кримінального правопорушення, що і слідувало очікувати. 

Але таких заяв групою Якимця було написано декілька. Мета ставилася одна – поширити чутки, що ніби-то проти Хомка відкривається кримінальна справа. Все це, як і інші провокації Якимця зазнало повного фіаско.

Для того, щоб підтвердити написане, долучаю фотокопії повідомлення про закриття кримінального провадження від 11 листопада 2015 року за підписом слідчого», - зазначив Володимир Хомко. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.