Вівторок, 19 Березень 2024


20 листопада, о 18:00, в Рівному, в Рівненському міському будинку культури, що по вул. Соборна 3д, автор бестселлерів "Залишенець. Чорний ворон" та "Маруся" Василь Шкляр презентує свій новий роман  "Чорне сонце".

В книзі описані трагічні події на Донбасі очима бійців полку «Азов». Головний герой, двадцятивосьмирічний юнак, який щиро любить свою країну, прагне нової долі для неї і намагається робити все для цього, навіть ризикуючи власним життям.

Сам Василь Шкляр стосовно героїв "Чорного сонця" зазначив: "Кажуть, герої не вмирають, але я хотів би, дуже хотів би, щоб вони замість бути героями жили. Тут, на землі, вони потрібніші, ніж на небі. Тут є багато такого, чого без них не зробить ніхто".

До цієї книжки, окрім "Чорного Сонця", увійшли твори "Танець під чортову дудку", "Крук - птаха нетутешня", "Останній шанс Захара Скоробагатька", "Високі гори у Ялті", "Цілком таємні історії". Вхід вільний.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.