Четвер, 28 Березень 2024


У середу, 27 січня в Рівному відбудеться зустріч представників міської влади, IT-бізнесу та усіх зацікавлених в розвитку даного напрямку у нашому місті. Про це у себе на Фейсбуці повідомив секретар Рівненської міської ради Олексій Муляренко.

"Враховуючи те, що IT — галузь у більшості світових країн та передових українських містах стрімко розвивається, а в деяких випадках навіть є бюджетоутворюючою - пропоную усім зацікавленим зібратися на неформальну зустріч за філіжанкою кави, щоб обговорити, що необхідно для того аби наше місто отримало імпульс в розвитку IT-галузі", - зазначив Олексій Муляренко. 

За словами секретаря Рівнеради до зустрічі запрошуються IT-спеціалісти, усі ті хто цікавиться розвитком даного напрямку та тих хто має конкретні думки і напрацювання у даній сфері. 

"Цікаво буде почути і думку представників IT-бізнесу: які у них очікування та сподівання, що необхідно від міської влади аби були створені комфортні умови для розвитку даного напрямку", - зауважив Олексій Муляренко.

Олексій Муляренко переконаний, що результатом зустрічі має стати напрацювання конкретних кроків для того аби далі рухатися вперед і розвивати дану галузь в нашому місті. 

Зустріч відбудеться 27 січня в середу о 18.00 в “Skybar Manhattan”10-й поверх.

Враховуючи те, що IT — галузь у більшості світових країн та передових українських містах стрімко розвивається, а в деяк...

Опубликовано Олексій Муляренко 25 января 2016 г.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.