Четвер, 28 Березень 2024


Новий порядок роботи Рівненської міської ради депутати мають затвердити під час наступного засідання сесії, що планується провести в кінці лютого цього року. Про це у коментарі місцевим ЗМІ заявив секретар Рівнеради Олексій Муляренко.

“Наразі питання на розгляд не винесене, але воно розглядається. Ми маємо не пізніше другої сесії прийняти регламент. Є пропозиція не вносити зміни взагалі, і є навпаки — пропозиція від комісії з регламенту прийняти правила гри міськради у новій редакції”, - зазначив Олексій Муляренко.

За словами секретаря Рівнеради враховуючи те, що до запропонованої редакції регламенту виникає багато питань та зауважень, то цей документ наразі перебуває у процесі доопрацювання та винесений на розгляд фракцій міськради. 

“Фракції та постійні комісії Рівнеради розглядають запропонований регламент, і я маю великі сподівання, що вже у лютому ми зможемо його затвердити”, - повідомив секретар міськради.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.