П'ятниця, 29 Березень 2024


У Рівному бунтують мешканці новобудови по вулиці C. Дем’янчука, 1а . Люди переконують, що забудовник заважає їм опікуватись будинком, - повідомляє інтернет-видання ERVE.UA

Як розповів голова ОСББ «Гарант-Рівне» Олексій Вовк, житлово-будівельний кооператив «Рівбуд», одним із засновників якого є депутат-«радикал» Василь Немеш, робить усе аби їх ліквідувати.

Проблеми у людей розпочалися тоді, коли вони захотіли самостійно керувати будинком та створили ОСББ. Новобудова містить п’ять під’їздів, 185 квартир, офісні та нежитлові приміщення.

Забудовник здав першу чергу (1-2 під’їзд) в 2012 році, а 2-3 чергу - літом 2014 року. І з того часу управління будинком ніхто не здійснював.

«Ми провели збори. На них було вирішено створити ОСББ. Люди зібрали ініціативну групу. На установчих зборах були присутні власники 52% від загальної зареєстрованої площі. Після цього ми звернулися до забудовника з проханням передати нам усю документацію. Та проти ОСББ подала до суду власниця «кладовки» площею 2,9 м.кв. Ця жінка є представником забудовника, займається оформленням всіх юридичних документів для «Рівбуду»», - розповідає голова.

За його словами, люди підозрюють, що у забудовника немає необхідної документації на будинок. Тому, щоб уникнути відповідальності, «Рівбуд» намагається всілякими методами ліквідувати ОСББ. 

Мешканці будинку Данила Галицького, 1а налаштовані радикально і обіцяють прийти на сесію Рівненської міської ради.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.