П'ятниця, 29 Березень 2024


Пивна ресторація "Кант" оголошує конкурс "Як назвати дядька?". Нещодавно, після реконструкції одного з корпусів пивзаводу "Рівень" та відкриття пивної ресторації «Кант», в Рівному встановили памятник "шанувальнику пива".

Щоразу, проїжджаючи повз пивзавод, мешканці та гості міста споглядають на дивакуватого дядька з пивним келихом на бочці, і в багатьох виникає запитання:

"Що то за дядько, і як його звати?"

Рівненський пивзавод "Рівень" разом з Пивною ресторацією "Кант" вирішили провести конкурс під назвою "Як назвати дядька?"

Конкурсною комісією буде визначено переможця який запропонує найоригінальнішу та цікаву назву "памятнику".

На переможця чекає "абонемент" на 30 літрів пива від Пивної ресторації "Кант".

Також серед учасників конкурсу буде розіграно заохочувальні призи - сертифікати на 100, 200 та 300грн. на відвідування пивної ресторації «Кант» та мережі пабів пивзаводу «Рівень» («Рівень», «Шинок», «Шахта»).

Ваші варіанти назви\імені надсилайте на   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з зазначенням "на конкурс Кант" та контактними данними.

1 березня 2016 року відбудеться визначення переможця та розіграш, за допомогою random.org, заохочувальних призів серед учасників.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.