Четвер, 28 Березень 2024


На ім'я міського голови Рівного, Володимира Хомка, надійшов лист-подяка від оперативно-тактичного угруповання «Луганськ», за допомогу нашим побратимам на сході. 

"Керівництво цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угруповання (далі – ЦВС ОТУ) «Луганськ» звертається до Вас із словами вдячності за виховання справжніх патріотів своєї Батьківщини. Неодноразово жителі Рівненщини допомагали жителям Луганської області в тяжкі хвилини.

Допомога відчувається і військовослужбовцям, і цивільному населенню. Окрім теплих речей і продуктів харчування, засобів гігієни та побутових приладів, жителі Вашого району допомагають морально та духовно. На Різдвяні свята зі щедрівками та «Вертепом» до Луганської області завітали представники громадської організації «Руєвит». В період з 9 по 14 січня 2016 року волонтерами організації були відвідані бойові підрозділи вздовж лінії розмежування в населених пунктах: Світличне, Попасне, Чмирівка, Чугинка, де привітали військовослужбовців з Різдвяними святами, виконали українські щедрівки та передали від громади м.Рівне продукти харчування, автомобільні запчастини, теплий одяг та інструменти.

Окрім цього, разом з представниками групи ЦВС ОТУ «Луганськ» волонтери відвідали Щастинську та Гірську школу-гімназію, Біловодську загальноосвітню школу та гімназію. Завдяки виступам представників організації «Руєвит» дітям було нагадано, що наша Україна – нероздільна країна, в якій всі мешканці (незалежно від територіального проживання) являють собою одне цілісне – український народ. У нас одні звичаї, одні традиції, одна мова і єдині державні символи! Ми – українці!

Від керівництва групи цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угрупування «Луганськ» прийміть щирі слова вдячності за допомогу цивільному населенню та військовослужбовцям від громади Рівненщини, за підтримку патріотизму та українського духу!", - йдеться в листі на ім'я Володимира Хомка.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.