Четвер, 28 Березень 2024


Рівненська міська рада, Луцька міська рада, Сумська міська рада - перші в Україні провели успішно децентралізацію у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та бізнесу.

Тому Уряд прийняв рішення припинити у цих містах надання адміністративних послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців структурними підрозділами Міністерства юстиції.

У місті Рівному такі послуги надаються відповідними структурними підрозділами Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради через Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою: м Рівне, майдан Просвіти,2 http://cnap.rv.ua/contacts та нотаріусами. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.