Четвер, 28 Березень 2024


Протягом січня - лютого 2016 року ДПІ у м. Рівному забезпечено надходження по єдиному соціальному внеску в сумі 128,3 млн. грн. при доведеному завданні 122 млн. грн, таким чином виконання складає 105,1%.

Нагадуємо, що відповідно до Закону України від 24.12.2015 р. № 909 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» з 1 січня 2016 року відмінено класи професійного ризику, а загальну ставку нарахування єдиного соціального внеску знижено до 22%. Спеціальні ставки нарахування ЄСВ для інвалідів залишилися без змін.

За словами першого заступника начальника ДПІ у м. Рівному Ірини Груздєвої від стабільного надходження до бюджету єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування залежить фінансування соціальної сфери міста.

«Особлива увага у податківців до тих суб'єктів господарювання, які мінімізують виплати чи не виплачують заробіток найманим працівникам, або ж у кого працівники взагалі не оформлені. Щодо них проводиться комплекс організаційних та практичних заходів», - зазначила посадовець.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.