Четвер, 28 Березень 2024


Рівненський інститут Київського університету відвідав ректор Мішкольцького університету Андрош Торма.

Візит відбувся у рамках реалізації міжнародних проектів, які започатковані в університеті. Професор Андрош Торма зустрівся із начальником управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорієм Таргонським,  викладацьким та  студентським активом інституту, відповів на безліч запитань, які стосувалися організації навчання та дозвілля студентів, наукової діяльності та можливостей професійної самореалізації.  

Андрош Торма  зазначив, що університет Мішкольца є найбільшим університетом північної Угорщини і науковим центром важливого значення не лише на регіональному, а й на національному рівнях.

Він налічує вісім структурних підрозділів: факультет геології та інженерії, факультет матеріалознавства та металургійної інженерії, факультет машинобудування та наукової інформатики, факультет економіки, факультет мистецтв, факультет охорони здоров'я та інститут музики імені Бéла Бартóка, а також юридичний факультет.

Пан Торма також провів майстер-клас, присвячений сучасному адміністративно-територіальному устрою Угорщини.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.