П'ятниця, 29 Березень 2024


З 9 по 18 травня 2016 року у Рівненському міському Палаці дітей та молоді проходитиме ХХІ традиційний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє».  Символом благодійного заходу став рушник, що уособлює собою шлях до мрій дітей. Протягом 10 днів у ПДМ відбуватиметься низка заходів, під час яких збиратимуться кошти для фінансової підтримки учасників марафону.

Учасниками Марафону цього разу стали четверо вихованців Палацу: Юлія Чабар (Школа образотворчого мистецтва), Анна Бойко (Школа східних єдиноборств), Назар Дем’янчук (Школа бізнесу), Карина Садоха (літературно-розвивальна студія «ЛітЕра»). 

ХХІ Благодійний Марафон – це ще і матеріальна підтримка  вихованців Палацу, які вкрай потребують нашої допомоги: Софії Євстєгнєєвої, вихованки «Зразкового художнього колективу» камерного хору «Аве, Марія», Єлизавети Кравчук, вихованки Школи східних єдиноборств.

Цьогоріч адресну допомогу отримають Анна Борисенко, учениця ЗОШ № 5, сестра загиблого в АТО, 2-є дітей Центру ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами „Пагінець” Наталія Панасюк та Ангеліна Іванової, Єлизавета Будицька, вихованка Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, а також діти онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні.

Сам марафон був започаткований ще 1996 року, і за цей час його учасниками стали майже сотня талановитих дітей міста – випускників профільних шкіл Палацу та дітей із особливими потребами. Крім того адресну допомогу отримали й діти сироти, онкохворі, хворі на сухоти та ВІЛінфіковані діти.

Учасниками Першого Благодійного Марафону тали троє дітей – Климчук Тетяна, Тимощук Світлана та Маргосюк Ірина. Вони не були вихованками Палацу, проте були обдарованими та потребували соціального захисту та матеріальної підтримки.

Відтоді учасниками Марафону надалі ставали не лише вихованці ПДМ, а й діти з реабілітаційного центру «Особлива дитина», онкохворі діти та хворі на сухоти.

За весь час існування Марафону кожен його учасник отримав не тільки матеріальну допомогу для здійснення власних  творчих планів, але й духовну та моральну підтримку від усіх вихованців Палацу, гостей Марафону та благодійників.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.