Четвер, 28 Березень 2024


З 9 по 18 травня 2016 року у Рівненському міському Палаці дітей та молоді проходитиме ХХІ традиційний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє. Щоб шляхи стелились рушниками».  Символом благодійного заходу став вишитий рушник, що уособлює собою дорогу в життя. 

Впродовж 10 днів проходитимуть концерти художніх колективів Палацу та багато інших заходів. Виручені кошти, будуть направлені на підтримку талановитих та соціально незахищених випускників Палацу – учасників Марафону. Ними цьогоріч стали: Юлія Чабар (Школа образотворчого мистецтва), Анна Бойко (Школа східних єдиноборств), Назар Дем’янчук (Школа бізнесу), Карина Садоха (літературно-розвивальна студія «ЛітЕра»). 

Також допомогу отримають двоє дітей з особливими потребами, сестра загиблого воїна в АТО, вихованка Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, а також діти онкогематологічного відділення рівненської дитячої обласної лікарні. 

Важливо, що кожен учасник Марафону отримає не лише матеріальну допомогу для здійснення власних  творчих планів, але й духовну та моральну підтримку від усіх вихованців Палацу, гостей Марафону та благодійників. 

Адже Марафон як унікальне соціокультурне явище нашого міста вже впродовж двадцяти одного року робить благодійну справу – допомогає талановитим дітям реалізувати свою мрію. Соціальну відповідальність  взяли на себе не лише працівники Палацу, а й 5-ти тисячна армія вихованців ПДМу та їх батьки. Всі разом дають надію тим, кому вона сьогодні вкрай необхідна. 

Благодійний Марафон – це  проект, який переслідує не лише одну благородну мету: з одного боку  – простягає руку допомоги тим дітям, які її потребують,  а з іншого боку для кожного без винятку вихованця закладу надає унікальну можливість проявити себе, продемонструвати cвій талант та набуті знання, оскільки всі концерти Марафону – це звітні концерти вихованців Палацу.

Цьогоріч в рамках Благодійного Марафону Зразковий художній колектив камерний хор «Аве Марія» здобуватиме звання Народний, клуб «Музика мрій» - звання Зразковий. Право називатися Зразковою буде доводити і «Майстерня поліського побуту» Школи образотворчого мистецтва. 25-річчя святкує «Зразковий художній колектив» ансамблю естрадно-спортивного танцю «Грація».

Вдруге в рамках Благодійного Марафону проходитиме фольклорно-етнографічне свято «Етно коло ПДМу», яке вже полюбилося рівнянам. 

Всього на відвідувачів чекає більше 40 заходів впродовж 10 днів.

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.