Четвер, 28 Березень 2024


Відомий меценат підтримав програму, яка дозволить 3 тисячам українців отримати безкоштовне навчання в сфері ІТ-технологій.

Джордж Сорос підтримав фонд BrainBasket і освітній проект Technology Nation в створенні 25 сучасних ІТ-хабів, в великих містах України, в тому числі в Рівному, де попит на отримання ІТ-спеціальностей найбільш високий. Ця програма дозволить  трьом тисячам українців безкоштовно навчитися основам програмування і роботі з даними.

В рамках проекту буде доопрацьована навчальна програма і буде введений блок по роботі з даними під назвою «моделювання даних». Випускники таких курсів зможуть працювати на нині актуальному і стрімко зростаючому напрямку в Україні «big data» в державних, і приватних структурах.

Проект Technology Nation — це програма з безкоштовного вивчення основ програмування, яка дозволяє всім бажаючим отримати ІТ-освіту та вивчити основи найбільш популярних мов програмування. Це повинно дати слухачам хороший базис для подальшого навчання та працевлаштування в ІТ-сфері. Зараз проект запущений в 24 містах України.

Проект також частково підтримав МВФ.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.