Четвер, 28 Березень 2024


Створити закриту «Чашу» для велосипедистів, скейтерів і роллерів, яка на сьогодні являтиметься єдиною в Україні, а також розміщення інших трюкових рамп планується в Рівному у рамках соціальної ініціативи “ВЕЛОПАРК”. Для цього, силами волонтерів наразі впорядковується та облагороджується територія в районі Гідропарку біля річки Устя. 

Урочисте відкриття спортивного майданчика та проведення змагань за участю спортсменів з усієї України відбудеться 28 серпня цього року на День міста.

За словами ініціаторів проекту кошторис “ВЕЛОПАРКУ” складає трохи більше ніж 200 тисяч гривень. Кошти планують залучити за рахунок спонсорів та меценатів. 

“Кожен із нас може вплинути на розвиток спорту в нашому місті та зробити свій внесок у популяризацію здорового способу життя. Але для цього має розвиватися відповідна інфраструктура -  від ігрових майданчиків для маленьких рівнян до спеціалізованих спортивних. Саме тому, група небайдужих людей взялася створити у Рівному розважальний спортивний майданчик для захопливого та веселого проведення часу дітьми, молоддю і активними дорослими людьми на велосипедах, роликах та скейтах”, - розповів координатор проекту Микола Железний.

Соціальна ініціатива “ВЕЛОПАРК” відбувається за підтримки ГО “ТАТО-КЛУБ РВ”, Спілки Велосипедистів Рівного та небайдужих громадян із усієї України.

Зробити свій внесок у напрямку популяризації здорового способу життя та важливий крок у розвиток спортивної і велосипедної інфраструктури Рівного можна за реквізитами:
РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ТАТО-КЛУБ РВ” 
ЄДРПОУ 37433835
ПАТ "УКРСИББАНК" код банку 351005
Номер рахунку: 26007448548900 (Призначення платежу: Благодійна допомога).

Координатор проекту: Железний Микола, тел. (067) 402 – 64 – 32.

Більш детальну інформацію про проект можна отримати на сторінці у Фейсбуці: https://www.facebook.com/velopark.rv/ 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.