Четвер, 28 Березень 2024


На 461 тис. грн порушень, що призвели до втрат, виявили спеціалісти Державної фінансової інспекції в Рівненські області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Так, ревізія зафіксувала , що бюджет міста недоотримав доходів на суму 243 тис. грн через заниження вартості індивідуально  визначеного  майна  в  договорах  оренди, укладених з ТОВ «Рівнетеплоенерго».

Окрім того, ТОВ «Рівнетеплоенерго» завищило обсяг заборгованості з різниці в тарифах на послуги, які надавались населенню. Через це управління ЖКГ зайво переказало йому коштів субвенції з державного бюджету  на суму майже 145 тис. гривень.

Завдяки заходам, які вжили фінінспектори ще до завершення ревізії, виявлені порушення були повністю усунені.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.