Четвер, 28 Березень 2024


19 грудня на Миколая в Рівненському міському Палаці дітей офіційно стартувала IV традиційна благодійна акція «Добро на Різдво», головна мета якої здійснити мрії дітей, які цього найбільше цього потребують.

«Добро на Різдво» четверний рік поспіль здійснює бажання тих, хто майже втратив надію. «Миколай до мене не прийде» - можливо так думали за три роки існування акції «Добро на Різдво» 37 діток її учасників. Але на Різдво, як відомо, дива трапляються.

Цьогоріч учасниками «Добра» стали четверо дітей загиблих учасників АТО, троє важкохворих діток і двоє сиріт із Сєвєродонецька. Новорічні мрії дітей із Сєвєродонецька здійснилися в день відкриття акції. Ксенія Кочубєй відтепер має можливість фотографувати не телефоном, справжнім фотоапаратом. Валентин Остапенко отримав у подарунок планшет, який потрібен йому для навчання. Збулася сьогодні одна з мрій шестирічної Анни Дусь. Дівчинці подарували ведмедика майже вдвічі більшого за її саму.

Історії про кожного з діток та про їх мрії вже можна побачити на телебаченні, прочитати в газетах, на сайтах та у соцмережах. Все для того, повернути дітям віру у казку.

На здійснення своїх мрій ще чекають семеро дітей:

Аліна Спасіба, юна спортсменка, донька загиблого учасника АТО. Їй потрібні  професійні спортивні кросівки для бігу, тепла спортивна жилетка та спортивний костюм.

Брати Роман та Богдан Лебеді  залишилися без батька через неоголошену війну в Україні. Хлопці мріють про футбольні м'ячі та матеріали для художньої школи.

Анна Дусь, маленька життєрадісна дівчинка,  її тато теж не повернувся з АТО. Аня мріє про  планшет, якого не встиг купити тато.

Назар Переходько, аутист, не розмовляє, проте щиро вірить, що Святий Миколай принесе йому самокат і зручну парту.

Євген Наум'юк відстає у розвитку, але теж хоче бути щасливим. Для цього йому потрібні санки з рулем і власне ліжко.

Марина Усенко попри важку хворобу прагне розвиватися. Марині потрібен планшет, аби вона з допомогою спеціальної програми вчилася говорити.

Поділіться добром. Зробіть дитині омріяний подарунок на Різдво, або ж  перерахуйте кошти на їх придбання.

 Рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з  призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Деталі акції за телефоном: 098 23 33 549

Робіть добро на Різдво!

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.