П'ятниця, 29 Березень 2024


Завод «Сталь-М» відкрив у Рівному новий магазин дверей, який розташувався в торговому центрі «Арена», що на вул.Київській,67 біля автовокзалу. Відтепер тут можна придбати увесь асортимент фірмової продукції заводу-виробника «Сталь-М» і його партнерів та отримати фахову консультацію від персоналу, який пройшов попереднє навчання безпосередньо на  підприємстві.

«Магазин, який ми сьогодні відкриваємо зовсім нового формату – це в першу чергу інформаційний центр, де Ви безкоштовно зможете отримати вичерпну інформацію, яка дозволить Вам зробити правильний вибір дверей, замків, сейфів. Для нас насамперед важлива орієнтація на клієнта, який повинен залишитися задоволеним від відвідування нашого магазину», - зазначив начальник відділу збуту «Сталь-М» Дмитро Степаненко

Рівняни, які прийшли на відкриття магазину «Сталь-М» розповідають: приємно вражені якістю та широким асортиментом продукції, що тут представлена.

«Дуже важливо, що відкриваються такі магазини. Я так вважаю. Можна отримати інформацію, хорошу консультацію, і разом з тим мене приємно здивував асортимент продукції, яку виробляє «Сталь-М». Я ще раніше чула про те, що двері цього виробника надійні та якісні, а тепер мала змогу переконатися у цьому особисто», - переконана рівнянка Олена Дмитрик.

Чекаємо на Вас у фірмовому магазині дверей «Сталь-М» по вулиці Київська, 67 (торговий центр «Арена»), район Автовокзалу. Ми працюємо щодня, без вихідних - з 10.00 до 20.00 год.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.